GP Last är så mycket mer för oss än
bara en leverantör av tjänster.

De lagerhåller våra produkter, packar, skickar ut och är alltid öppna för speciallösningar. De kan till exempel hjälpa oss med leveranser direkt till kund när så krävs. Tredjepartslogistik när det är som bäst, menar Lycke von Schanz, grundare av företaget Påhoj, som redan vunnit flera internationella priser för sin cykelsits som förvandlas till barnvagn på en sekund.

Malmöbaserade Påhoj började samarbeta med GP Last för 2 år sedan efter tips från en annan av GP Lasts kunder. Och de rekommenderar utan att tveka andra att anlita GP last.

– Alla på GP Last är så flexibla. Vi är ett litet företag som försöker hitta vår identitet och i den processen är de ett fantastiskt stöd, berättar Lycke. De ger oss utrymme för speciallösningar och eftersom vi finns i samma stad, kan vi åka dit och fixa och greja när vi vill. De hjälper oss med högt och lågt, säger hon.

Lycke tycker inte att hon saknar någon tjänst hos GP Last.

– När vi frågade dem en gång om de kunde använda vårt eget packmaterial, så var det inga problem. Det fixar de. De har allt vi behöver och är alltid öppna för våra önskemål.

Lycke avslutar med att säga att hon uppskattar att GP Last är så tillgängliga, både fysiskt och med snabb respons när man kontaktar dem. Man får alltid ett trevligt bemötande, menar hon!