3PL lager i Malmö – vi tar hand om flödet

Vi erbjuder tredjepartslogistik, som förkortas TPL eller 3PL. Det innebär att en tredje part – utöver säljare och kund – övertar viss eller all logistik. Det kan till exempel vara att avlasta med leverans av varor, lagerhållning, plock och pack eller någon annan tjänst.


3PL kan förenklar, effektiviserar och framtidssäkrar ditt jobb!


Du kan fokusera på att sälja, så gör vi resten! Med hjälp av tredjepartslogistik kan vi avlasta med de tjänster du önskar, så slipper du tänka på dem och kan koncentrera dig på det du är bäst på! Du vinner kunden första gången, så ser vi till att logistiken får kunden att återvända. Vi kan bli er 3PL logistikavdelning som lagerhåller, plockar och packar och distribuerar era produkter.

Tredjepartslogistik utöver det vanliga


GP Last har erfarenheten och kunskapen som förenklar, effektiviserar och framtidssäkrar er logistikhantering. Vi har även den senaste och bästa tekniken inom logistik och lagerhantering. Att förändra sin logistik kräver struktur och kontroll, vilket kan låta tråkigt och svårt. Men inte för oss, eftersom vi har systemen som förenklar förbättringar och omstruktureringar. 3PL är vår hemmaplan.

Vi kan hjälpa alla med 3PL oavsett bransch


Vi täcker alla led i kedjan – från leverantör till leverans hos kunden, från returer till eftermarknadssupport i olika branscher. Vi kan hjälpa till med tredjepartslösningar oavsett vilken bransch du är verksam inom och oavsett vilka behov du har.

Unika och driftsäkra 3 PL-lösningar inom logistik


Vårt logistikcenter är strategiskt placerat i Öresundsregionen – i Östra hamnen i Malmö. Där finns en terminal och lager för tredjepartslogistik. Det är ett perfekt alternativ för kunder som behöver ett modernt och effektivt lager i Malmö med enkel och snabb tillgång till de större transportvägarna i Öresundsregionen. Här tar vår personal emot alla kunder med ett stort engagemang och vi skräddarsyr gärna logistiklösningar så de passar kundens unika behov.

Våra lagertjänster.

Logistik är vår hemmaplan. Behöver ni hjälp med containerlossning, omlastning, ompackning, märkning eller något annat? Kontakta oss, så kommer vi gemensamt fram till en lösning!

Våra lagerlokaler.

Vi erbjuder 10 000 kvadratmeter lageryta med takhöjd på 11 meter, tre lagerhallar med olika tekniker för lagring, plock och pack, en omlastningsterminal på 1 200 kvm och entresol med plocklager på 600 kvm. Det innebär att vi alltid har en bra lagerlösning för våra kunder.

WMS-system.

Vi har ett av marknadens bästa WMS-system (lagersystem) så våra kunders information är tillgänglig dygnet runt. Som kund till oss får du ta del av alla fördelar med vårt lagersystem!

Vill du ha kostnadsförslag för just ditt lagerbehov?

Ring oss på 0708-68 17 11 eller klicka här.