GP Last är superflexibla och det är perfekt att man kan växla upp och ner på vilka tjänster man anlitar dem för!

Vi är otroligt nöjda! För en mindre importör med en liten budget så är det perfekt att samarbeta med ett så superflexibelt företag som GP Last, säger Jim Nyman, grundare av Winescout. Man kan växla upp eller ner på vilka tjänster man anlitar dem för. Det var till exempel idealiskt att kunna hålla nere kostnaderna i starten och själv åka till deras lager och sköta plock och pack.

Jim Nyman, på Instagram även känd som Champagneweathers, har en stor kärlek till champagne – i synnerhet från de mindre odlarna. Under hans många resor föddes idén att importera till Sverige så att även andra champagneälskare skulle få ta del av guldkornen.

– Jag insåg att företaget skulle kunna växa snabbare om jag fick avlastning med vissa tjänster, säger Jim. Därför började samarbetet med GP Last redan ett par månader efter att jag startat mitt eget företag. Jag hittade GP Last efter en rekommendation och idag sköter de vår lagerhållning; tar emot leveranser och lägger upp på lager, berättar han.

Jim säger att han självklart skulle rekommendera GP Last till andra och att det känns bra att man kan anpassa tjänsteutbudet hos GP Last efter behov. Han säger också att han normalt sett alltid tackar nej till den här typen av förfrågningar, det vill säga att vara referensperson.

– Varje timme är viktig och värdefull för mig, men GP Last är ett så trevligt företag, så man vill gärna stötta dem när man får chansen.

På frågan om det är någon tjänst han tycker GP Last saknar, så framhåller Jim temperaturen på lagret. Champagne som ska sparas mer än ett år väljer jag idag att förvara ännu bättre tempererat, även om det såklart funkar bra som det är idag. Man är ju lite nörd, säger han, men nu får ju GP Last nya lokaler så jag hoppas att det kommer finnas möjlighet att lagra flaskorna vid en ännu jämnare temperatur.

Sammanfattningsvis är jag nöjd med allt på GP Last. Alla i personalen är supertrevliga och det är en fin stämning på företaget, avslutar han.