Jag är så glad att jag hittade GP Last!
De uppfyller alla våra behov just nu!

Just Grapes är företaget som erbjuder ”ärliga viner med känsla, karaktär och smak” från franska vingårdar. Gemensamt för dessa vinproducenter är att de drivs av familjer som har stor respekt för natur och tradition. VD för Just Grapes är Marie Jönsson, sommelierutbildad och certifierad vinimportör.

Marie tycker att GP Last har alla tjänster hon behöver just nu och så är all personal otroligt trevlig och hjälpsam, betonar hon.

– Vi är supernöjda, det kunde inte ha varit bättre. GP Last tar hand om lagerhållning och logistik. De tar emot leveranser, placerar ut vinerna på min plats i lagret. Samt att de packar och skickar iväg beställningar till mina kunder, förklarar hon.

Marie hittade GP Last på Instagram. Hon såg att ett annat företag i samma bransch valt just GP Last och bestämde sig för att kolla upp dem.

– Nu har jag varit nöjd kund sedan mitten av 2022, säger hon. Jag startade min vinimport då och letade efter ett lager. Sedan är det ju otroligt positivt att de även kan hjälpa till med så mycket annat, fortsätter hon. Jag är väldigt glad att jag hittade GP last. De uppfyller alla behov jag har i dagsläget.

På frågan om hon tänker utöka sina tjänster hos GP Last svarar Marie att det får tiden utvisa.

– Det är inte omöjligt, säger hon. Just nu är det vissa svårigheter i och med det ekonomiska läget, men jag hoppas på bättre tider. Det hade också varit fantastiskt om det fanns möjlighet att reglera temperaturen inomhus hos GP Last. Eftersom jag lagerhåller vin så mår vinet bättre om det är jämn temperatur i lokalen, förklarar hon. För min del finns det bara positiva saker att säga om GP Last. Jag skulle utan tvekan rekommendera dem till andra företag, avslutar Marie.