Under alla våra år hos GP Last så har vi inte haft en endaste felplockning av kundorder.

Det visar hur noggranna gänget på GP Last är!
Jom Organic Candy är ett svenskt ekologiskt godismärke, för alla gottesugna som vill ha ett närproducerat alternativ till sitt lördagsgodis. VD och grundare Josefin Deckel vill att det ska vara enkelt att göra bättre och sundare val i vardagen, även när det gäller godis. Därför skapade hennes företag ett godis som både är ekologiskt, veganskt och som inte innehåller palmolja eller andra onödiga ingredienser.

Sedan företagets start 2018 tar Jom Organic Candy hjälp av GP Last för lagerhållning och orderhantering av in- och utgående leveranser.

– Vi var i behov av att hitta ett lager för våra varor och behövde även hjälp med att hantera och packa kundorder, berättar Josefin. Vi letade i Skånetrakten och fick tips av en branschkollega att kontakta GP Last, fortsätter hon.

Josefin är supernöjd med GP Last! Och hon rekommenderar dem gärna till andra, eftersom de är en väldigt trygg samarbetspartner som passar både stora och små företag, menar hon. Och om det skulle uppstå bli aktuellt att utöka våra tjänster hos GP Last, så skulle vi inte tveka en sekund, säger hon.

– De är otroligt noggranna vid hanteringen av våra varor, alltid flexibla och lätta att kommunicera med. Under alla våra år hos GP Last så har vi inte haft en endaste felplockning av kundorder. Det visar hur noggranna gänget på GP Last är, betonar hon!

På frågan om vad som är den största fördelen med att anlita GP Last svarar Josefin att det bästa är att de är noggranna, flexibla och familjära.

– Ibland kan det dyka upp något specifikt som vi behöver hjälp med, och då kan vi alltid slå dem en signal så löser de det med kort varsel. Det är god service, avslutar hon.