GP Last tar hand om vår viktiga vardag.
Det blir win-win för båda!

Vi behövde en professionell partner som kunde hjälpa oss med det vi inte hade tid med. Så vi kunde fokusera på det som vi gör bäst, säger Mikael Nypelius, VD på Veritabel vin Fruktstereo.

– Vi är mycket, mycket nöjda med samarbetet, fortsätter Mikael. Vi får en vänlig och personlig service och alla på GP Last är lösningsorienterade. Vi har vuxit tillsammans, eftersom vi var en av de första vinkunderna. Det blir en win-win för båda, eftersom GP Last har anpassat sig efter oss – och vi efter dem.

Fruktstereo är ett företag i Malmö som tillverkar naturliga alkoholhaltiga drycker, utan tillsatser och enbart ekologiskt odlade, icke besprutade svenska produkter. Företaget grundades 2016 och har samarbetat med GP Last sedan 2017.

Idag sköter GP Last lager, bokar frakt och tar hand om olika distributionslösningar åt oss, berättar Mikael. Allt som tillhör vår viktiga vardag. Nästa steg är att GP Last ska testa att sköta distributionen till oss i Stockholm via en egen leverantörskedja.

– Det är bara på försök än så länge, men vi tror mycket på att samarbeta med ett mindre företag där man pratar direkt med dem man jobbar med, betonar Mikael. Inte det där stora okända och anonyma ”monstret” som kanske inte har samma personliga engagemang.

Mikael tycker att det bästa med GP Last är deras stora engagemang och goda service. Vi känner alla som jobbar där, och det känns bra, menar han.

– Vi har rekommenderat GP Last till alla som har liknande behov som vi. Den här branschen är vänlig och hjälpsam och man delar gärna med sig av kunskaper och erfarenheter, säger Mikael.

Det enda vi saknar är att GP Last ska ta hand om all logistik, hela vägen till slutkund, men det har vi som sagt redan satt igång med. Så även där har de varit lösningsorienterade och lyhörda. De får helt enkelt toppbetyg, avslutar Mikael.