För GP Last finns inga problem,
bara lösningar!

Byracka vin är ett relativt nystartat bolag som importerar glada, goda viner från passionerade vinmakare. Anna Johansson, en av delägarna på Byracka vin, berättar att hon fick tips om GP Last från en kollega i samma bransch som också har lagerplats hos dem.

– Faktum är att jag har fått flera rekommendationer från kollegor att vi skulle anlita GP Last. De verkade pålitliga och välorganiserade så det gjorde valet enkelt, fortsätter hon.

Idag har GP Last ansvaret för Byrackas lagerhantering, inventering, plock och packning av viner, bokning och uppföljning av transporter inom Sverige.

– Vi är mycket nöjda, säger Anna med eftertryck. Alla på GP Last är otroligt proffsiga, pålitliga och duktiga på att kommunicera med oss. Och det finns inga problem, bara lösningar! Vi rekommenderar definitivt GP Last till andra, eftersom vi bara har positiva erfarenheter av samarbetet.

Anna säger att Byracka har utökat samarbetet med GP Last sedan de flyttade in sina produkter, men att de kommer att hålla det på den nivå de är i dagsläget. Hon menar att covid-19 har saktat ner företagets planer ordentligt, så en potentiell utökning kommer att dröja några år.

– Det bästa med GP Last är att man får så trevligt bemötande och att man alltid kan lita på det de lovar, fortsätter Anna. Och så är de otroligt hjälpsamma! Under den kris vi har gått/går igenom i och med pandemin har de varit mycket förstående, vilket har underlättat otroligt mycket.

– Det känns tryggt att samarbeta med alla på GP Last och vi är otroligt nöjda kunder, avslutar Anna.