Jag ger högsta betyg till Paul, Per och övriga anställda på GP Lasts lagerhantering!

Detta fina omdöme ger Ingemar Hagblom, VD på Audio Squad, GP Last om hans företags långa och givande samarbete med GP Last. Audio Squad är ett företag som säljer high end-produkter för TAD (Technical Audio Devices). I deras sortiment finns bland annat mycket exklusiva ljud- och bildanläggningar, högtalare och annan högklassig hemelektronik.

– Vi började samarbeta med GP Last redan för 15 år sedan, säger Ingemar. Idag anlitar vi GP Last för 3PL (tredjepartslager) med samtliga ingående tjänster, såsom i- och urlastning av containrar, paketering och transport av våra produkter ut i Europa, fortsätter han.

Ingemar berättar att anledningen till att företaget valde GP Last var att han fick goda referenser angående GP Lasts excellenta hantering av lager och transporter och företagets mycket serviceinriktade personal. Nyckeln till GP Lasts framgång är den otroligt duktiga personalen som arbetar på lagret, menar han.

– Så valet var enkelt, säger Ingemar. Säkerheten är viktig för oss, eftersom vi hanterar så pass dyrbara produkter och GP Lasts lagerhantering och transporter fungerar perfekt för oss. Dessutom är deras personal otroligt serviceinriktad. GP Last kan helt enkelt erbjuda alla tjänster som vi behöver och jag skulle tveklöst rekommendera dem till andra, avslutar Ingemar.