TVÄTTANLÄGGNING FÖR ALLA KOMMERSIELLA FORDON.

Hem » TVÄTTHALL » OM TVÄTTHALLEN

Har du tänkt på att ett nytvättat och välvårdat fordon ger din verksamhet extra konkurrenskraft och borgar för god lönsamhet? Vårt tvättsystem har funktioner som är särskilt anpassade för maximal effektivitet. Innovativa tvättkomponenter sätter en helt ny renhetsstandard för kommersiella fordon.

Villkor och regler.

Vi vill ge alla våra kunder bästa service och de ska känna sig trygga med vad som gäller för tvätt eller behandling av fordonet.

Vi tar ansvar för vår utrustning och ditt fordon utifrån sunt förnuft. Skador som uppstår vid tvätt med högtryck eller kontakt med tvättredskap är på kundens ansvar och bekostas av kunden, om inte vår tvättpersonal har orsakat skadan. Vid skador som vi eventuellt har orsakat tar vi hjälp av vårt kamerasystem. Vi ser över förloppet för att kunna bedöma händelsen och eventuell ersättning.

När det gäller personbilar, specialfordon, husbilar, husvagnar, lastbilar och motorcyklar ska befintliga skador anmälas till vår personal innan tvätt eller behandling påbörjas. Vid utebliven information om befintliga skador kommer vi inte att hantera ärendet på dessa och avsäger oss skadestånd eller ersättning.

Kunden bär alltid ansvaret för hantering av utrustning på bilen under behandling eller tvätt. Vi hjälper gärna till, men på kundens ansvar.

Kunden bär ansvar för sitt fordon i samband med körning i våra tvätthallar.

Vid olycka eller force majeure tillämpas alltid försäkringsbolagens regler/villkor för respektive fordon eller utrustningsmaskin.

Vi litar på att våra kunder och vår personal har ett gemensamt ansvar för bästa trivsel och trygghet.