GÅR DINA AFFÄRER BÄTTRE ÄN VÄNTAT?

Vi erbjuder tredjepartslogistik, som förkortas TPL eller 3PL. Det innebär att en tredje part – utöver säljare och kund – övertar viss eller all logistik. Det kan till exempel vara att avlasta med leverans av varor, lagerhållning, plock och pack eller någon annan tjänst.


Vi kan förenkla, effektivisera och framtidssäkra ditt jobb!
Du kan fokusera på att sälja, så gör vi resten! Vi kan avlasta med de tjänster du önskar, så slipper du tänka på dem och kan koncentrera dig på det du är bäst på! Du vinner kunden första gången, så ser vi till att logistiken får kunden att återvända. Vi kan bli er logistikavdelning som lagerhåller, plockar och packar och distribuerar era produkter.

GP Last har erfarenheten och kunskapen som förenklar, effektiviserar och framtidssäkrar er logistikhantering. Vi har även den senaste och bästa tekniken inom logistik och lagerhantering. Att förändra sin logistik kräver struktur och kontroll, vilket kan låta tråkigt och svårt. Men inte för oss, eftersom vi har systemen som förenklar förbättringar och omstruktureringar.


Vi kan hjälpa alla oavsett bransch.
Vi täcker alla led i kedjan – från leverantör till leverans hos kunden, från returer till eftermarknadssupport i olika branscher. Vi kan hjälpa till med tredjepartslösningar oavsett vilken bransch du är verksam inom och oavsett vilka behov du har.

Hör gärna av dig, så berättar vi mer!

Vill du ha kostnadsförslag för just ditt lagerbehov?
Ring oss på 040-680 51 98 | 0708-68 17 11