Hem » LOGISTIK

UNIKA OCH DRIFTSÄKRA
LÖSNINGAR INOM LOGISTIK.

Vårt logistikcenter är strategiskt placerat i Öresundsregionen – i Östra hamnen i Malmö. Där finns en terminal och lager för tredjepartslogistik. Det är ett perfekt alternativ för kunder som behöver ett modernt och effektivt lager med enkel och snabb tillgång till de större transportvägarna i Öresundsregionen. Här tar vår personal emot alla kunder med ett stort engagemang och vi skräddarsyr gärna logistiklösningar så de passar kundens unika behov.

Tredjepartslogistik.

Pallagring, säkerhetslager eller en lösning som innebär hjälp med plock och pack… Oavsett storlek på företag eller företagets behov, så kan vi garanterat hitta en lösning som passar just er!

Våra lagertjänster.

Logistik är vår hemmaplan. Behöver ni hjälp med containerlossning, omlastning, ompackning, märkning eller något annat? Kontakta oss, så kommer vi gemensamt fram till en lösning!

Våra lagerlokaler.

Vi erbjuder 5400 kvadratmeter lageryta, en omlastningsterminal på 800 kvadratmeter, höglager och säkerhetslager. Det innebär att vi alltid har en bra lagerlösning för våra kunder.

WMS-system.

Vi har ett av marknadens bästa WMS-system (lagersystem) så våra kunders information är tillgänglig dygnet runt. Som kund till oss får du ta del av alla fördelar med vårt lagersystem!

Vill du ha kostnadsförslag för just ditt lagerbehov?
Ring oss på 040-680 51 98 | 0708-68 17 11